


| OD:15.12.2025-19.12.2025 | |
| PONDELOK:15.12.25 | |
| POLIEVKA: 0,33 l Zelerová s krúpami(1) | |
| HLAVNÉ JEDLO | |
| A: | 80 g/0,20 l Bravčový perkelt(1),200 g cestovina(1) |
| B: | 370 g Hrachová kaša s opraženou cibuľkou(1),80 g údené mäso, chlieb pšeničný |
| C: | 400 g Žemľovka ovocná(1,3,7),džús |
| D: | 340 g Bageta lahôdková(1,3,7) |
| UTOROK:16.12.25 | |
| POLIEVKA: 0,33 l Francúzka(1) | |
| HLAVNÉ JEDLO | |
| A: | 120 g Kurací rezeň salašnícky(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g uhorka sterilizovaná |
| B: | 80 g/0,20 l Diabolské bravčové mäso(1),220 g tarhoňa(1) |
| C: | 400 g Rizoto zeleninové(7),100 g čalamáda |
| D: | . |
| STREDA:17.12.25 | |
| POLIEVKA: 0,33 l Hašé(1) | |
| HLAVNÉ JEDLO | |
| A: | 80 g/0,20 l Poľovnícka bravčová pečenka(1,7),160 g knedľa(1,3,7) |
| B: | 80 g/0,20 l Námornícke hovädzie mäso(1,7),200 g ryža |
| C: | 400 g Granatiersky pochod(1),100 g červená repa sterilizovaná |
| D: | 340 g Bageta gazdovská(1,3,7) |
| ŠTVRTOK:18.12.25 | |
| POLIEVKA: 0,33 l Kelová(1) | |
| HLAVNÉ JEDLO | |
| A: | 140 g/0,20 l Pečené kuracie stehno(1),200 g ryža,100 g kompót |
| B: | 120 g/0,15 l Klopsy s paradajkovou omáčkou(1,3),250 g varené zemiaky |
| C: | 250 g Šampiňónový paprikáš(1,7),200 g cestovina(1) |
| D: | 350 g Šalát Ruské vajce(3),2 ks rožok grahamový(1) |
| PIATOK:19.12.2025 | |
| POLIEVKA: 0,33 l Šošovicová kyslá(1,7) | |
| HLAVNÉ JEDLO | |
| A: | 80 g/0,15 l Znojemské bravčové stehno(1),250 g varené zemiaky |
| B: | 80 g/0,20 l Kuracie soté na paprike so šampiňónmi(1),220 g tarhoňa(1) |
| C: | 380 g Slivkové knedlíky s orechovou posýpkou(1,3,7),džús |
| D: | 340 g Bageta s údeným mäsom(1,3,7) |
| Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko, 8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše | |
