grafika
grafika
logo

Aktuálny jedálny lístok

OD:15.12.2025-19.12.2025
PONDELOK:15.12.25
POLIEVKA: 0,33 l Zelerová s krúpami(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,20 l Bravčový perkelt(1),200 g cestovina(1)
B:370 g Hrachová kaša s opraženou cibuľkou(1),80 g údené mäso, chlieb pšeničný
C:400 g Žemľovka ovocná(1,3,7),džús
D:340 g Bageta lahôdková(1,3,7)
UTOROK:16.12.25
POLIEVKA: 0,33 l Francúzka(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:120 g Kurací rezeň salašnícky(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g uhorka sterilizovaná
B:80 g/0,20 l Diabolské bravčové mäso(1),220 g tarhoňa(1)
C:400 g Rizoto zeleninové(7),100 g čalamáda
D:.
STREDA:17.12.25
POLIEVKA: 0,33 l Hašé(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,20 l Poľovnícka bravčová pečenka(1,7),160 g knedľa(1,3,7)
B:80 g/0,20 l Námornícke hovädzie mäso(1,7),200 g ryža
C:400 g Granatiersky pochod(1),100 g červená repa sterilizovaná
D:340 g Bageta gazdovská(1,3,7)
ŠTVRTOK:18.12.25
POLIEVKA: 0,33 l Kelová(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:140 g/0,20 l Pečené kuracie stehno(1),200 g ryža,100 g kompót
B:120 g/0,15 l Klopsy s paradajkovou omáčkou(1,3),250 g varené zemiaky
C:250 g Šampiňónový paprikáš(1,7),200 g cestovina(1)
D: 350 g Šalát Ruské vajce(3),2 ks rožok grahamový(1)
PIATOK:19.12.2025
POLIEVKA: 0,33 l Šošovicová kyslá(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,15 l Znojemské bravčové stehno(1),250 g varené zemiaky
B:80 g/0,20 l Kuracie soté na paprike so šampiňónmi(1),220 g tarhoňa(1)
C:380 g Slivkové knedlíky s orechovou posýpkou(1,3,7),džús
D:340 g Bageta s údeným mäsom(1,3,7)

Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko,
8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše

logo
s nami chutne a lacno