OD:20.10.2025-24.10.2025 | |
PONDELOK:20.10.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Fazuľová kyslá(1,7) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Bravčové mäso s údeninou a hubami(1),220 g tarhoňa(1) |
B: | 400 g Rizoto z hydinového mäsa(7),100 g uhorka sterilizovaná |
C: | 300 g Moravské koláče(1,3,7),džús |
D: | 340 g Bageta MIX(1,3,7) |
UTOROK:21.10.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Hovädzia s mrveničkou(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 120 g Kuracie prsia vyprážané so sézamom(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g čerstvý zeleninový šalát |
B: | 80 g/0,20 l Goralská pchúťka(1,7),200 g cestovina(1) |
C: | 400 g Rezance s tvarohom a slaninkou(1,7),0,20 l zakysanka(7) |
D: | . |
STREDA:22.10.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Zeleninová domáca(1,3) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Segedínsky guláš(1,7),160 g knedľa(1,3,7) |
B: | 80 g/0,20 l Námornícke hovädzie mäso(1,7),200 g ryža |
C: | 250 g Zapekaná brokolica(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7),100 g kompót |
D: | 340 g Bageta gazdovská(1,3,7) |
ŠTVRTOK:23.10.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Zelerová s krúpami(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Bravčové stehno záhradnícke(1),200 g ryža, 100 g uhorka sterilizovaná |
B: | 400 g Zemiakové placky plnené chilli con carne(1,3),100 g čalamáda |
C: | 370 g Prívarok šošovicový(1,7),varené vajíčko,chlieb pšeničný(1) |
D: | 350 g Šalát lahôdkový syrový(3,7),zemiakový pagáč |
PIATOK:24.10.2025 | |
POLIEVKA: 0,33 l Boršč(1,7) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 120 g Syrovo-šunkový špíz vyprážaný v cestíčku(1,3,7), 250 g varené zemiaky,tatárska omáčka(3) |
B: | 80 g/0,20 l Hydinové ragú(1,3,7),200 g cestovina(1) |
C: | 380 g Slivkové knedlíky s makovou posýpkou(1,3,7),džús |
D: | 340 g Bageta šunková(1,3,7) |
Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko, 8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše |